La clínica

LA NOSTRA FILOSOFIA

A Oris som un equip de 15 odontòlegs amb una premissa molt clara: tractar els pacients tal com ens agradaria que ens tractessin a nosaltres mateixos en una clínica.

Aquesta és la clau de l’èxit d’Oris: avantposar la salut a qualsevol altre criteri i oferir un tracte humà a tots els nostres pacients. És precisament això el que ens permet bastir una relació de confiança amb els pacients i que haguem fet 200.000 visites al llarg dels anys de trajectòria d’Oris al barri de Les Corts de Barcelona.

Els 15 dentistes d’Oris cobrim totes les especialitats de l’odontologia, per tal de proporcionar un servei excel·lent als pacients. Estem convençuts que donem millor servei amb un equip d’especialistes que no pas amb dentistes que duguessin a terme tots els tractaments alhora. I ho fem amb la tecnologia i els materials més avançats: estem en contacte permanent amb els nous productes i les noves investigacions que es duen a terme a tot el món, per oferir-vos-ho als pacients de seguida que els resultats estiguin contrastats.

Des que els Drs. Chacón Canut vam fundar Oris, hem intentat cuidar cada pacient i donar-li el millor tractament, perquè som una clínica tradicional i familiar, que avantposem la salut dental i bucal per davant de tot. Per qualsevol dubte, estem a la vostra disposició.

El nostre equip

MÚTUES

Si ets soci de les mútues següents, pots venir a Oris a dur-te a terme el tractament dental i bucal.

Pots consultar-nos els serveis inclosos per Whatsapp, per email (info@clinicadentaloris.com) o trucant-nos al 93.409.06.47. Estarem encantats d’atendre’t.

EMPRESES

Moltes empreses de prestigi han desenvolupat un acord amb Oris per tal que els seus treballadors puguin accedir de forma preferencial als tractaments dentals que oferim.

Si ets treballador d’una de les empreses següents, ens pots contactar per conèixer els serveis que entren dins de l’acord (per Whatsapp, per email info@clinicadentaloris.com o trucant-nos al 93.409.06.47). Tenim ganes de conèixer-te!

A. BIANCHINI INGENIERO

ANTONIO PUIG

BAS DUCH (Grupo AMT)

BICASA (Grupo CONEI)

CESPA

DAMM

EMPLEATS DE LA GENERALITAT

ESBELT S.A.

ESCRAM 99

Gremi BCN

Grupo CCMA (Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals)

Grupo RBA

INFOLAN S.A.

LAPEYRA Y TALYAVULL

PREMO

PROSIMA TECH S.A

SOSMATIC

T.M.B (Transports Metropolitans de Barcelona)

TURISCOLET

RESPONSABILITAT SOCIAL CORPORATIVA

Des de molt abans de la crisi financera de 2008, a Oris vam engegar un programa perquè els veïns de les Corts amb pocs recursos econòmics poguessin ser atesos a la clínica dental Oris.

La salut bucodental és una part fonamental de la salut i tothom l’hauria de tenir garantida. Per això, des de 2005 cada any tractem a desenes de pacients que ens deriva el Centre de Serveis Socials de les Corts. Des d’Oris ens fem càrrec de pràcticament tots els costos d’aquests tractaments i, per a nosaltres, és un orgull continuar-ho fent.

LA CLÍNICA EN IMATGES

VISITA VIRTUAL

Si no has estat mai a les instal·lacions de la clínica dental Oris, ara hi pots fer un cop d’ull a través de la visita virtual de Google. Benvigut/da!