Què és Invisalign?

Si pensem en ortodòncia, sovint ens venen al cap els aparells molestos i estèticament poc agradables. Però els temps canvien i evolucionen cap a un present molt menys molest i estèticament molt més agradable. Aquí és on introduïm el concepte Invisalign.

Es tracta d’un sistema que utilitza la tecnologia 3D per reproduir, amb una exactitud mil·limètrica, les nostres dents. Amb aquest model virtual del pacient, amb el  qual l’ortodontista té un control directe, es pot treballar, peça per peça, com s’ha de moure, i crear un model real de quin serà el resultat final del tractament. Ara bé, no serà abans d’una anàlisi exhaustiva per part de l’ortodontista que es podrà tirar endavant aquest tractament.

Com funciona?

És a partir d’aquest model en 3D que es fabriquen, de manera precisa, les fèrules encarregades de fer el moviment de les dents i d’aconseguir el resultat final que s’havia reproduït inicialment. Aquests alineadors són totalment transparents i, per tant, des del punt de vista estètic, són pràcticament imperceptibles. Així doncs, oblida’t dels molestos i poc agradables brackets per aconseguir un somriure més atractiu.

5 avantatges d’usar Invisalign

  • Solució personalitzada. Els alineadors es fabriquen a mida a partir del model de les dents de cada pacient. I es canvien còmodament cada dues setmanes. 
  • Es poden treure en tot moment. Els alineadors Invisalign es poden treure per menjar, per beure, per rentar-se les dents…  Això fa que siguin molt més còmodes que els mètodes tradicionals.
  • Transparència. Els alineadors són pràcticament invisibles i pots ocultar que estàs seguint un tractament dental.
  • Comoditat. Oblida’t de brackets o filferros que irriten l’interior de la boca i de les genives. Cada dues o tres setmanes podràs canviar els alineadors còmodament des de casa, a mesura que les dents vagin modificant la seva posició segons la planificació feta per l’ortodontista i el sistema d’anàlisi en 3D.  
  • Eficàcia. El temps de resposta al tractament és molt més ràpid: a partir del segon o tercer més ja hi ha resultats visibles. I, a diferència d’altres tractaments, com que es pot treure per menjar i beure, prevé l’aparició de càries.  

 

Així les coses, Invisalign és una revolució en el món de les ortodòncies. Comoditat, eficàcia i seguretat s’uneixen per aconseguir un somriure perfecte.

Sabies que Oris és un dels 110.000 centres que, a nivell mundial, tenen la certificació per realitzar tractaments amb Invisalign? I el nostre ortodontista, el doctor Ignasi Chacón, té el rang ‘Diamond’ en l’escala internacional, una posició que molt pocs centres tenen. Vine a veure’ns a Les Corts i comprova-ho. 

Categories: