Per què cal triar una clínica dental de proximitat?

La salut i el benestar dental no es pot deixar en mans de qualsevol. Són necessàries les mans dels professionals que, amb el coneixement i l’experiència, ens poden assessorar de la manera que més s’adigui a la nostra problemàtica. I de manera humana i amable, pròxima. 

Per això Oris és una clínica que inspira confiança: perquè suma la professionalitat de l’equip mèdic, l’experiència i el tracte pròxim de tot el personal (des dels odontòlegs fins a l’atenció al client). I això precisament és el que ens diferencia de les cadenes de clíniques dentals que han proliferat al nostre país durant els darrers anys. 

Aquestes clíniques són el resultat, en molts casos, d’un creixement totalment desmesurat i desproporcionat. Un creixement que es basa exclusivament en els beneficis empresarials a costa del pacient: una atenció poc personalitzada, unes solucions i tractaments qüestionables i un ús de materials de baixa qualitat. I, especialment, una política de preus que és atractiva per agressiva, que juga al desprestigi de les clíniques que, amb els anys i l’esforç, s’han guanyat una reputació pel que fa a l’atenció humana i pròxima.  

La fallida fa uns mesos de Dentix, Idental o Funnydent són exemples del que passa quan el creixement es fa sense una base sòlida al darrere, sense anys d’experiència i de professionalitat. És per això que és important de triar una clínica de proximitat, una clínica on poder-se sentir ben atès i ben tractat. 

Categories: