Implantologia

Implants dentals

A la Clínica Dental Oris pensem que les dents ens proporcionen qualitat de vida i són una part important de la nostra personalitat.

Les dents també ens donen confiança en nosaltres mateixos, ens permeten gaudir del menjar, riure còmodament i parlar amb claredat.

A més, ens donen seguretat en les situacions quotidianes i una sensació positiva i natural de vitalitat. No obstant això, no sempre és possible gaudir d’unes dents sanes, entre altres coses, perquè al utilitzar-les, es desgasten.

La pèrdua d’alguna dent és habitual, ja sigui per alguna malaltia de la dent o de la geniva (com la periodontitis), o per accidents en l’àmbit de l’esport o en la vida quotidiana.

implants dentals

Unes dents sanes ens donen una sensació natural de vitalitat.

Implants dentals en Les Corts

Comoditat, confiança i estètica restaurada.

La implantologia és l’especialitat que permet solucionar la falta de dents. L’implant dental permet substituir la dent completa: corona i arrel. Des de la Clínica Dental Oris, li expliquem en què consisteixen i quins avantatges tenen els implants dentals.

Què és un implant dental?

Essencialment, un implant és una arrel artificial de titani pur col·locada en el si del teixit ossi del maxil·lar o mandíbula. Sobre aquest implant, el seu dentista fixarà, en una segona etapa, la dent o dents necessàries.

implants dentals

És important tenir present que els implants fixos són una excel·lent alternativa en els casos en què es porti una pròtesi removible, ja que la comoditat i el funcionament d’unes dents fixes és superior al d’una dentadura removible.

Tan fort i segur com les dents naturals?

Des de la Clínica Dental Oris, podem assegurar que els implants són una manera segura i duradora de reemplaçar les dents que li faltin. Tant la funció com l’estètica de les dents perdudes poden recuperar-se plenament.

És important que les condicions de salut general siguin adequades per a rebre els implants. També és important disposar de l’os adequat per a col·locar-los. Totes aquestes condicions les analitza, cas per cas, l’odontòleg especialista en implantologia que tenim a Oris.

En el cas de no disposar d’os suficient, hauran de considerar-se altres tècniques complementàries, com la col·locació d’un empelt previ.

Opcions de tractaments amb implants fixos o removibles, per a la pèrdua total de les dents

– Dentadura removible sobre implants
– Pròtesis fix cargolat sobre implants
– Dentadura removible sobre una barra d’implants
– Pròtesis fixes utilitzant la solució All-on-4TM