Estètica dental

Somriu

Tenir un somriure agradable és molt important per a bona part de la població. A la Clínica Dental Oris, al barri de les Corts de Barcelona, sabem que l’odontologia estètica permet modificar la forma i el color de les dents utilitzant múltiples tècniques.

Un exemple seria el blanquejat dental, procediment mitjançant el qual aconseguim canviar el color de les dents, aclarint el seu to. Es tracta de procediments senzills que poden realitzar-se a la consulta o a casa.

estètica dental

Tenir un somriure agradable és, per sobre de tot, una qüestió de salut

També existeixen altres tècniques que ens permeten canviar, a part del color, la forma de les dents. Per a això, a la Clínica Dental Oris, al barri de les Corts de Barcelona, utilitzem facetes dentals, que poden ser de ceràmica o de resina segons les necessitats de cada pacient, per a aconseguir així una millor estètica dental.

Facetes de ceràmica

Les facetes s’utilitzen en tractaments de precisió a l’estètica dental com a solució a un somriure malmès a causa d’alteracions de color o de forma de les dents. Una faceta de ceràmica és una làmina fina que cobreix tota la cara frontal de les dents, als quals s’adhereix amb un ciment de resina. No es requereix cap intervenció complicada o dolorosa i presenta uns resultats excel·lents a llarg termini.