Emblanquiment de les dents

Emblanquiment de les dents

El tractament de blanquejat dental (emblanquiment de les dents) és senzill, gens costós i, a més, proporciona un canvi d’imatge notable.

A la Clínica Dental Oris, pensem que les dents ja no han de ser fosques, perquè les tècniques de blanquejat dental modernes retornen a la dent el seu color ivori natural.

Emblanquiment de les dents

Recuperem el color ivori natural de les dents

Què és l’emblanquiment dental?

L’emblanquiment de les dents és el tractament destinat a restituir a una dent el seu color i translucidesa quan presenta taques o pigmentacions que afecten l’estètica facial.

La genètica determina el color de les dents. De fet, alguns individus llueixen unes dents molt blanques, mentre que uns altres, amb un lleuger to groguenc. No obstant això, la manera en què tractem la nostra boca influirà en l’aspecte de les nostres dents.

emblanquiment dental

Hi ha aliments que ens descoloren les dents

A la Clínica Dental Oris, a les Corts de Barcelona, sabem que són molts els factors que intervenen en la descoloració de les dents. Per exemple, una mala higiene bucal, el tabac, un consum excessiu de cafè i alguns aliments, com les cireres, els gerds o el vi, taquen les dents i fins i tot poden arribar a perjudicar-los.