Cirurgia maxil·lofacial

Cirurgia maxil·lofacial

En mans expertes

La cirurgia oral i maxil·lofacial tracta moltíssimes afeccions de la boca i de les dents. Abasta totes les intervencions dins de la cavitat bucal.

Especialista maxil·lofacial

El cirurgià maxil·lofacial és l’especialista universalment reconegut que ha d’oferir els coneixements teòrics i l’habilitat quirúrgica òptima per a realitzar aquest tipus d’intervencions. Podríem definir la cavitat bucal com l’espai de treball que aquest cirurgià domina a la perfecció.

cirurgia maxil·lofacial

Tractem totes les afeccions de la cavitat oral.

A la Clínida Dental Oris, al barri de les Corts de Barcelona, som especialistes en dolor facial i oferim el servei de cirurgia maxil·lofacial amb l’objectiu de tractar totes les afeccions de la cavitat oral en un mateix centre. Disposem també d’un equip diagnòstic de radiologia 3D, amb la finalitat que els pacients que es visitin en el nostre centre tinguin cobertes totes les seves necessitats.

Així doncs, a la Clínica Dental Oris, el cirurgià maxil·lofacial està especialitzat en:

• Tractar, diagnosticar i controlar totes aquelles malalties i patologies que afecten la zona maxil·lofacial i oral.
• Tractar i col·locar implants dentals.
Extreure els queixals del judici.
Reconstruir l’estructura òssia de la cara, així com de les parts toves (músculs, nervis i altres òrgans) a causa de fractures o traumatismes que afectin la funcionalitat o estètica de la cara.
Operar i reconstruir malformacions congènites de la cara com el llavi leporí o l’alteració de l’estructura del crani del bebè.
• Diagnosticar i tractar el dolor facial.
• Diagnosticar i tractar el càncer oral, de cap i coll.
Tractar l’apnea del somni.
• Realitzar cirurgia estètica facial.